Vrtić u Malinskoj

kids read

Obilježili smo Tjedan otvorenih vrata vrtića

Vrtić u Malinskoj svoja je vrata otvorio predstavom za djecu i roditelje „Neobični cvijet“ u izvedbi djece i odgojiteljica. U suradnji s Nedeljkom Vučetićem i TZ Općine Malinska- Dubašnica u centru Malinske sadili smo cvijeće, a pridružili su nam se direktor Toni Kraljić i komunalni djelatnik. Općina nas je počastila krafnama i sokovima te im se od srca zahvaljujemo. Komunalno društvo pomoglo nam je pripremiti vrtićki povrtnjak i vrtove za sadnju povrća i cvijeća, a roditelji su doprinijeli donošenjem vrtnog alata.

U sklopu aktivnosti „Jedemo zdravo“ djeca su od voća i zobenih pahuljica izrađivala voćne ražnjiće, sokove, smoothije i kekse koje su posjetitelji mogli degustirati.

Uz dijeljenje eko letaka prošetali smo do plaže u Malinskoj, ali zbog loših vremenskih uvjeta nismo mogli provesti eko akciju čišćenja plaže „Plavu čistku“.  

Zahvaljujemo roditeljima koji su nam se pridružili te lokalnoj zajednici koja nas već tradicionalno podržava u raznim aktivnostima. Posebna zahvala načelniku Robertu A. Kraljiću što nam se pridružio u šetnji, a također i za kontinuiranu podršku u radu.

Zadovoljni smo atmosferom, aktivnostima i brojnim posjetiteljima te se nadamo da će se isto ponoviti i sljedeće pedagoške godine otprilike u isto vrijeme, ali na drugom mjestu- u novom vrtiću. 

tov malinska 1 tov malinska 2 tov malinska 3 tov malinska 4 tov malinska 5 tov malinska 6

Posjetili smo Gradsko kazalište lutaka Rijeka i uživali u predstavi "Ježeva kućica".

malinska jeeva kuica

Za mesopust prošetali smo Malinskom...

mesopust malinska mesopust malinska 1

Pratimo gradnju novog vrtića, a posjetili smo i našu buduću školu...

Posjetili smo školu i pratimo gradnju novog vrtića

Božićna radionica s roditeljima u vrtiću

malinska b1  malinska b2 malinska b3 malinska b4

Pridružili smo se humanitarnoj akciji "Za Roka" izradivši božićne čestitke i ukrase za koje će se prikupljati prilozi na humanitarnom koncertu u Srednjoj školi u Krku, a u organizaciji Osnovne škole "Fran Krsto Frankopan".

malinska- za roka

malinska- za roka1

 

Posjetio nas je i obradovao Sv. Nikola...

Sv. Nikola u vrtiću

Povodom obilježavanja Dječjeg tjedna organizirali smo mnoge zanimljive aktivnosti...

Dječji tjedan

 

Uživali smo u kazališnoj predstavi i naučili puno o vrijednosti prijateljstva...

Kazališna predstava "Veliko putovanje maloga puža"